VELİ/ZİYARETÇİ GÖRÜŞLERİ

Canan Ege11.09.2019
Iyikide pamuk şekeri ailesi ile tanışmışız oğlumu güvenle emanet ediyorum... tüm ailelere tavsiye ederim. Tam bir aile ortamı...
Meltem Bozkurt07.09.2019
2 yıldır kızım Pamuk Şekeri Anaokulunda, evladını güvenle ve gönül rahatlığıyla teslim edebileceğim bir okul. Öğretmenleri ve tüm çalışanlarıyla deneyimli, güvenilir ve alanlarında başarılı olduklarini zaman içinde size çok iyi bir şekilde ispat eden bir okul İkizlerim de inşallah seneye ablalariyla birlikte Pamuk Şekerli olacaklar. Her şey için sagolun 😊
Vildan BAVKIR05.09.2019
Uzun süre okul arayışımızdan sonra Pamuk Şekeri ailesi tanıştık ve güvenerek Oğlumuzu okula kayıt ettirdik.Okulunuzda 2. Yılımız seneye kızımıda aynı güvenle hic düşünmeden Pamuk Şekeri Anaokuluna yazdıracağım.Tüm okul çalışanlarına gönülden teşekkür ediyorum ve başarılarınızın devemını diliyorum.
Emel Demir05.09.2019
Seyhan G.04.06.2018
3 ve 5 yaşındaki oğullarımı uzun arayışlardan sonra Pamuk Şekeri Anaokulu'na gönderdim. Okulu ve öğretmenlerini çok seviyorlar. Sürekli bilgi alabiliyorum, yaptıkları etkinlikler çok güzel ve en önemlisi çocuklarım mutlu. Teşekkür ediyorum, mezuniyete kadar sizlerleyiz :)

Ziyaretçi/Veli Defterine Sizde Kayıt olun

*Okulumuz hakkındaki görüş ve önerilerinizi aşağıdaki formu doldurarak burada yayınlayabilirsiniz.

ADINIZ VE SOYADINIZ *
 YAZINIZ *
 E-MAIL ADRESİNİZ
NOT:* ile belirtili alanlar doldurulması zorunludur.