OKULUMUZ

Okulumuz 2005 yılında T.C.M.E.B'e bağlı bir kurum olarak eğitim hayatına başlamıştır.  Bina konumu, personel, müfredat, yönetmelik ve diğer tüm faaliyetlerimiz Türkiye'nin eğitim konusunda en yetkili makamı olan M.E.B. tarafından son derece özenli ve ayrıntılara önem veren bir tutum içerisinde denetlenmektedir. Tam 15 yıldır özenle ve sevgiyle kaliteli eğitim vermenin gururunu yaşıyoruz.

Okulumuz, 7:15 – 19:00  saatleri arasında, 2-6 yaş gurubu öğrencilerimize hizmet vermektedir. Okulumuz, sınıflarımızın bulunduğu üç katlı iki binadan ve içerisinde meyve ağaçları, oyun alanları ve kum havuzu olan bir bahçeden oluşmaktadır. Sosyal etkinliklerimiz için bir salonumuz bulunmaktadır. Kapalı mekanlarımızda kolay temizlenebilir yer döşemeleri tercih edilmiştir. Bu sayede ortamımız sürekli temiz tutulduğu gibi alerjik bünyeye sahip çocuklar için de anti allerjik bir ortam sağlanmaktadır. Tüm mekanlarımız çocukların güvenliği ön planda düşünülerek tasarlanmış ve döşenmiştir. Okulumuzda öğrencilerimiz için  temiz, güvenli ve hijyenik bir ortam sağlanmıştır.

Hijyenik kurallara uygun olan mutfağımızda yemekleri mutfak görevlimiz yapmaktadır.  Binamıza Yıldız Teknik Üniversitesi’nden depreme dayanıklı zemin ve bina raporu  alınmıştır.

Ferah, aydınlık sınıflar

Her ayrı yaş grubu için ayrı sınıfımız olmasına rağmen sınıflarımız geniş ve ferah; tüm sınıflarımız dış cepheye bakıyor ve bol bol güneş alıyor; dolayısıyla çocuklar aydınlık keyifli bir ortamda zaman geçiriyorlar. Sınıflarımızın geniş olması sayesinde sınıf içi etkinlikler yapabiliyor; müzik, ingilizce gibi dersleri oyunlar şeklinde verebiliyoruz. Geniş sınıflarımız aynı zamanda çocukların enerjilerini harcayabilecekleri dilediklerince koşup oynabileceği kendi oyun alanlarına da sahip.

Binamız :

-          Bahçe içerisinde üç katlı inşa edilmiş sevimli okul binamız,

-          400 m2 kapalı alan,  250 m2  bahçe,

-          Her yaş gurubuna ayrı geniş ve ferah sınıflar,

-          YTÜ’den depreme dayanıklı zemin ve bina raporu,

-          Yemek ve sosyal aktiviteler için ayrı salon,

-          Uyku odası, oyun odası, sanat odası için ayrı mekanlar…

Anaokulu ümraniye, Atakent ümraniye anaokulu, Ümraniye Kreş ve anaokulu, kaliteli anaokulu,  İstiklal ümraniye anaokulu, çakmak ümraniye anaokulu, ataşehir anaokulu, istanbul ümraniye atakent anaokulu, Ümraniye en iyi anaokulu, değerler eğitimi veren okul, en kaliteli okul, anaokulu ümraniye, en iyi okul ümraniye, ümraniye anaokulu, oyun gurubu ümraniye, ümraniye oyun gurubu