HAKKIMIZDA

Okul tercihi gerçekten zor bir karar, özellikle her gün yeni okulların açıldığı düşünüldüğünde. Ancak eğitim gerçekten tecrübe ve emek gerektiriyor. Biz Atakent Pamuk Şekeri Anaokulu Olarak, tam 15  yıldır  seve seve bu görevi yerine getiriyoruz. Öğretmenlerimizin tamamı üniversite mezunu ve tecrübeli öğretmenler. Buna rağmen makul fiyatlarla kaliteli eğitimi sunmanın keyfini yaşıyor, velilerimizi yormuyoruz. Deneme yanılma ile değil gerçek tecrübe ile, sevgi ve doğru yaklaşımla çocuklarımızı sıkmadan hayata hazırlıyoruz.

Çocuklar,  yürek atışlarımız... Hayat, yüzlerinde beliren tarifsiz gülümsemeyle keyiflenir. Onlar geleceğin umut dolu adımları... Bu yüzden çocuklarımız koşulsuz sevgiyi, tutarlı ilgiyi, ruhlarının kanatlanıp özgürce serpilmesi için huzuru, güveni isterler bizden. Onların başarılı ve hayat dolu insanlar olması için; yüreğini, tecrübesini, bilgisini bir araya getirerek, 2005 yılında sevgi dolu sıcak bir okul olarak kuruldu PAMUK ŞEKERİ  ANAOKULU.

Bir aile sıcaklığı,  öğretmen sorumluluğu ve tecrübesi ile yola çıkan ekibimizin en önemli amacı, “Kendine güvenen, kendi başına karar verebilen, öğrenme isteği duyan, yeteneklerini keşfeden, meraklı, aktif, mutlu ve neşeli çocuklar yetiştirmek” olacaktır. Emanet ettiklerinizin en değerli varlıklarınız olduğunu biliyor ve bu bilincin getirdiği sorumlulukla çocuklarımıza sınırsız olanaklar sunuyoruz.  Anaokulu, yuva, kreş  vb. arayışınız sonrasında madem sitemize misafir oldunuz, sizi Atakent Pamuk Şekeri Anaokuluna bekliyoruz, bir kahve ikramı, biraz tebessüm ve bol bol çocuklardan konuşmak için…

Anaokulu ümraniye, Atakent anaokulu, kaliteli anaokulu, ümraniye Atakentde kaliteli anaokulu, ümraniye kreş, armağanevler anaokulu, çakmak anaokulu, ümraniye kreş ve anaokulu, mutlu çocuklar anaokulu kreş, Ümraniye Atakent Anaokulu, atakent kreş, en iyi anaokulu ümraniyede